top of page

SERVICES

1stk 13x18-mat portrait4154_edited.jpg

PORTRÆTTER

Jeg specialiser mig  i mindeværdige portrætter og i at skabe en unik oplevelse. For dig, der søger efter det personlige, det smukke og det intime.
Hos PortraitsByIngeC er det vigtig for mig at, fange din personlighed og at tage de bedste portrætter, der viser de forskellige sider af dig.

Book en konsultation for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe med at tage de bedste

billeder af dig.

PRISER & KVALITET

Ønsker du et vægportræt, en memory box fyldt med dejlige billeder eller a´ la carte vil det være af den bedste kvalitet.

 

Graa%20logo%20med%20ic%20png_edited.png
New Products

WEBSHOP PÅ VEJ

Har du brug for et billede til din webshop eller kunst til væggen. Så er jeg igang med at lave en webshop med billeder du kan købe til hjemmet eller til dit firma. Du kan vælge i mellem digitale filer, et print eller billeder i glas og ramme.
Har du brug for et billede nu, er du velkommen til at kontakte mig via linket.

SERVICES: Services

KONSULTATION & FREMVISNING

For at få de bedste billeder er det vigtig at forberede sig. Derfor invitere jeg til en for konsultationen hvor vi gennemgår forberedelser som tøj, styling,
accessories og hvordan photoshooten kommer til at foregå. Efter photoshooten booker vi en dag til en fremvisning, hvor du ser dine billeder og bestiller dine favoritter. Efter et par uger vil dine billeder være klar til afhentning.

Travel Polaroids
IMG_3383.jpg

PHOTOSHOOT

Jeg brænder for at fange de dyrebare øjeblikke. Minderne, historierne og øjebliksbilledet af nuet. Dette er min største gave, jeg kan give dig. Som din portrætfotograf vil jeg fange øjeblikke, som du har brug for, dem, med kreative vendinger, dem, der inspirerer og dem, der giver minder. En af hemmelighederne ved at få taget et smukt portræt ligger i oplevelsen.

bottom of page